Нови екипи получи като дарение от ЛК “Стара Загора – Тракия“ и ЛК “София – Св. Иван Рилски“ волейболен клуб “Берое 2016“

август 29, 2017 в Без категория

Две от формациите на волейболен клуб “Берое 2016“ получиха дарение от Лайънс клуб “Стара Загора – Тракия“ и Лайънс клуб “София – Св. Иван Рилски“. Юношите – старша възраст и мъжете ще играят с екипите на ЛК “Стара Загора – Тракия“, а формациите на момчетата и прекадетите – с екипите на ЛК “София – Св. Иван Рилски“.
Президентът на ВК „Берое 2016“ Жельо Желев сподели, че в клуба стартират новия състезателен сезон с огромни надежди за промоция във Висшата волейболна лига при мъжете, което ще даде възможност за първи път Стара Загора да има клуб в елитния шампионат от сезон 2018-2019.
Официалните мачове започват след средата на септември, като програмата ще стане ясна на 2 септември, когато ще се теглят жребиите за различните възрастови групи. На 30 септември и 1 октомври в зала „Иван Вазов“, по случай Празника на Стара Загора (5 октомври) старозагорският клуб организира мащабен аматьорски волейболен турнир с награден фонд от 3500 лева. Специален гост на събитието се очаква да бъде легендата Любо Ганев, който е подготвил награди за най-добрите в надпреварата.

Видеоклип

Източник: ТВ Стара Загора